Sähkömies Jyväskylä - se tuttu sähkäri


Palvelut

Telakan Sähkön sähköasennusliiketoiminta on siirtynyt Mavapro Services Oy:lle, mutta sähköisissä tarpeissanne teitä palvelee edelleen samat henkilöt samoin vanhoin yhteystiedoin.

Mavapro Services Oy sähköurakointiliike, joka palvelee kiinteistöjen sähköihin liittyvissä suunnittelu-, asennus- ja korjaustarpeissa Kajaanissa ja Jyväskylässä. Palvelemme asiakkaita pienissä ja isommissa tarpeissa aina pistorasian lisäämisistä sekä kiukaan tai lieden vaihdoista rakennusten sähköurakointiin.

www.facebook.com/mavaproservices


Katso myös Sähkömies Jyväskylä Facebookissa ja netissä!


Yhteystiedot

gsm: 050 376 1757 / Matti (Jyväskylä)

e-mail: matti.vatula@telakan.com


Yritys

Olemme palvelleet sähköurakoinnin parissa Telakan Sähkö -nimellä vuodesta 2015 vuoteet 2017, jonka jälkeen urakointitoiminta jatkuu Mavapro Services Oy:n liiketoimintana. Telakan Sähkö on Telakan Auto Oy:n aputoiminimi. Sähköurakoinnin sähkötyönjohtajana on koko ajan toiminut Matti Vatula ja toimintamme on alusta alkaen ollut Tukesin rekisteröimää S2-luokan sähköurakointia. Palvelemme pääasiassa Jyväskylässä ja lähiseudulla. 


Työskentelemme aina tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ota yhteyttä!mm. mittalaitteita e-ville.com -verkkokaupasta